🩸💓Спаси живот, бъди герой! Акция по кръводаряване 🩸

Включи се в благотворителна кръводарителска акция на изложение „Дестинация здраве 2024“ в Mаll Plovdiv Plaza, заедно с Областен съвет на БЧК – Пловдив и РЦТХ – Пловдив!
❣️ Приканваме всички, които имат възможност да се включат в акцията, да заповядат на пункта на БЧК – Пловдив на партерния етаж в Mаll Plovdiv Plaza до магазин „Зара“. Очакваме те между 10.30 и 14.00 часа на 23 март /събота/.
❣️ За да бъдеш кръводарител е важно да си в добро общо здраве, да си на възраст между 18 и 65 години и с тегло над 50 кг.
❣️ За да си подготвен за кръводаряване е необходимо да си отпочинал и да си приемал течности, както е важно да запомниш, че кръв не се дава на гладно.
Каним и пловдивските родители на лекция по оказване на първа помощ при малки деца и бебета, която ще се проведе от Областен съвет на БЧК – Пловдив. Лекцията се осъществява в рамките на здравното изложение ‚Дестинация здраве“.
По време на лекцията присъстващите ще получат информация и практически съвети, как се реагира при спешни ситуации, застрашаващи живота и здравето на деца и бебета.
❣️ Събитието ще се проведе на 23 март от 15.30 часа на пункта на Областен съвет на БЧК – Пловдив. Седящите места на събитието ще бъдат ограничени, затова може да запазите своето място тук – https://bit.ly/3PbfPDx
➡️ Вход: СВОБОДЕН
➡️ Очакваме Ви!
Български Червен Кръст - Пловдив