БМЧК – Пловдив изпраща абитуриентите си с градинско парти

Всяка година Български мадежки Червен кръст изразява благодарността си за работата на своите доброволци през активния сезон в края на учебната година с организиране на тържество. Чрез събитието се отдава и необходимото уважение към младежите, които завършват училище и потеглят по „своя път“ често далеч от пловдивската организация.

Тази година на 3 –ти юли бе организирано градинско парти. То беше първото в обновения двор на Областен съвет на БЧК – Пловдив.

Тържеството подкрепяше каузата на платформата „Аз, ти, Пловдив..“ за чисти събития. Гост беше Кера Станева от организацията, която сподели на младежите как да празнуват и да събират отпадъците разделно.

Специален поздрав за всички изпълниха две талантливи доброволки Мартина Калудина и Ралица Кокалова, които свириха на акустична китара и пяха любими на всички песни.

„Десертът“ на програмата бяха лъчезарните суинг танцьори от школата Rhythm raccoons. Те направиха ателие, в което всеки имаше възможност да се докосне до магията на суинг музиката и танца.

Тържеството беше изпълнено с игри и усмивки.

Благодарим на всички гости и участници в програмата, че направиха празника ни запомнящ се!

 

Български Червен Кръст - Пловдив